De resultaten van de vragenlijst

Bedankt voor het invullen van de vragenlijst!

Tot 29 november 2020 had u de kans ons dat te vertellen. Maar liefst 917 mensen hebben de vragenlijst over klimaatadaptatie ingevuld. Dank daarvoor!

Rapportage vragenlijst Klimaatadaptatie

Rapportage vragenlijst Klimaatadaptatie open vragen 

Waar gebruiken we uw input voor?

Met uw antwoorden uit de vragenlijst zijn we aan de slag gegaan! Hoe wordt er in Lingewaard gedacht over klimaatveranderingen en welke oplossingen willen we in Lingewaard het liefst oppakken? Ook is het verschil tussen bijvoorbeeld ouderen en jongeren of tussen inwoners uit verschillende plaatsen duidelijk. Al deze informatie vormt de input voor de Lokale Adaptatiestrategie en Uitvoeringsagenda. Hierin staat hoe we in Lingewaard de komende jaren met de gevolgen van klimaatverandering om willen gaan en ook wie wat gaat doen en wie wat gaat betalen. Tot en met zaterdag 12 juni heeft iedereen hierop kunnen reageren. Daarna zijn de documenten aangepast. In september van dit jaar zou de gemeenteraad hierover beslissen, maar dit is verplaatst naar begin februari 2022.

Postadres

Postbus 15
6680 AA Bemmel

Bezoekadres

Kinkelenburglaan 6
6681 BJ Bemmel

Privacybeleid

Vragen over Klimaatbestendig Lingewaard?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

telefoon (026) 326 01 11
gemeente@lingewaard.nl

E-mailberichten van de gemeente Lingewaard kunnen niet worden beschouwd als formele uiting van enig bestuursorgaan van de gemeente Lingewaard.

De gemeente Lingewaard gebruikt e-mail niet om externe verplichtingen aan te gaan.

Aan persoonlijke opvattingen van medewerkers kunnen geen rechten worden ontleend.